Credem că merită
să ai un zambet frumos!

Povestea mea

De când eram mică, mi-am dorit să fiu medic. De aceea, mi-am urmat visul, absolvind Medicina Dentară în 2012, în cadrul UMF Tg-Mureș.

Spre sfârșitul facultății, mi-am dat seama că îmi este drag bisturiul, de aceea am ales specializarea în Chirurgie dento-alveolară, pe care am finalizat-o trei ani mai târziu.

Din iulie 2016 m-am mutat în Timișoara, unde m-am și căsătorit, iar Cabinetul Dentar Dr. Moisa a luat ființă trei ani mai târziu, în iulie 2019. Scopul nostru este de a oferi valoare fiecărui pacient, primindu-l într-un mediu cald și confortabil și tratându-l într-un mod profesional și cu empatie.

Echipa noastră

Fă cunoștință cu noi

Dr. Olguța Moisa
Dr. Olguța MoisaMedic dentist
Este prioritar pentru mine ca pacientul să aibe o experiență dentară pozitivă și să primească tratamente dentare eficiente.
Dr. Mihaela-Valentina Cîrdei
Dr. Mihaela-Valentina CîrdeiDoctor Medic Stomatolog
Pasiunea pentru medicina dentara a început cu mulți ani in urma pe când studiam psihologia și profesam asistenta dentara.

Am absolvit Facultatea de Medicina și Farmacie Victor Babeș din Timisoara specialitatea Medicina Dentara, promoția 2017 ; timp in care am participat la multe conferințe naționale și internaționale cât și la multe misiuni dentare. Tot de atunci continui sa ma perfecționez urmând cursuri internaționale de specialitate in medicina dentara cât și in domeniul durerii orofaciale.

Imi place sa invat, sa ma perfecționez cât mai mult pentru a oferi cele mai bune servicii atunci când este vorba de sănătatea pacientilor mei.

Bucuria mea este cu atât mai mare când pacientul este mulțumit, zâmbește încrezător și dobandeste un stil de viața sănătos datorită serviciilor dentare oferite.

Recomand din inimă pe dr Olguta Moisa, o persoană minunată, datorită căreia nu îmi mai este frică deloc să merg la dentist! Are o dăruire extraordinară față de pacienți, este răbdătoare și profesionistă în tot ce face. Cabinetul este super draguț, iar prețurile sunt foarte bune! Nota 10!

Lidia Milașcon

Chiar dacă cabinetul stomatologic, în general, nu este un loc în care se merge cu plăcere acesta este excepția de la regulă. Recomand tuturor, mai ales celor cu frică de dentiști, frica se vindeca înainte de a se termina prima ședință.

Daniel Bucea

Dacă vrei sa scapi de frica mersului la dentist aici e locul potrivit! Recomand cu încredere! Cea mai bună, fără îndoială și cea mai amabilă!

Silvana Văduva

Cabinetul în sine este foarte primitor, frumos amenajat și modern, cum intri pe ușă dispare orice frică legată de cabinetul stomatologic.

Andreea Marincov

Ești gata
să zâmbești?