Credem că merită
să ai un zambet frumos!

Ne asigurăm că toate tratamentele se realizează în maniere bazate pe empatie, răbdare, politete și într-un mod plăcut.

  • Promovăm îngrijiri preventive regulate, igienizări în cabinet și instructaj cu privire la igiena de acasă.

  • Asigurăm îngrijire dentară prin metode moderne, utilizând echipamente și materiale de înaltă calitate.

  • Scopul nostru este de a oferi pacientului o experiență dentară fără durere.

  • Ne dorim să construim relații de încredere cu pacienții noștri.

Principiul nostru de bază este să adăugăm valoare fiecărui pacient.

  • Facem acest lucru îmbunătățind viața lor prin asigurarea unei îngrijiri dentare complexe, o educație corectă cu privire la igiena orală, prevenirea îmbolnăvirii dentare și menținerea rezultatelor în urma tratamentelor.

  • Este prioritar pentru noi ca pacientul să aibe o experiență dentară pozitivă și să primească tratamente dentare eficiente. Primim pacienții într-o atmosfera caldă, relaxantă, și ne asigurăm de comfortul lor pe toata durata tratamentului din cabinet.

Povestea mea

De când eram mică, mi-am dorit să fiu medic. De aceea, mi-am urmat visul, absolvind Medicina Dentară în 2012, în cadrul UMF Tg-Mureș.

Spre sfârșitul facultății, mi-am dat seama că îmi este drag bisturiul, de aceea am ales specializarea în Chirurgie dento-alveolară, pe care am finalizat-o trei ani mai târziu.

Din iulie 2016 m-am mutat în Timișoara, unde m-am și căsătorit, iar Cabinetul Dentar Dr. Moisa a luat ființă trei ani mai târziu, în iulie 2019. Scopul nostru este de a oferi valoare fiecărui pacient, primindu-l într-un mediu cald și confortabil și tratându-l într-un mod profesional și cu empatie.

Echipa noastră

Fă cunoștință cu noi

Dr. Olguța Moisa
Dr. Olguța MoisaMedic dentist
Este prioritar pentru mine ca pacientul să aibe o experiență dentară pozitivă și să primească tratamente dentare eficiente.
Dr. Dona Indrie
Dr. Dona IndrieMedic ortodont
Din respect pentru mine și pentru ceilalți semeni ai mei, aleg să ofer fiecarui pacient servicii de calitate superioară, un zâmbet simetric, frumos și sănătos.

Am absolvit facultatea de Medicină Dentară Victor Babeș din Timișoara în anul 2015, iar trei ani mai târziu am terminat specializarea de Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

Încă din facultate îmi dau toata silința, sacrificând mult timp și depunând mult efort pentru a-mi îndeplini visul! Acest vis este de a deveni un medic ortodont excepțional, empatic și simpatic, care găsește solutii creative și inovative. Am participat la multe cursuri de specialitate și merg cu mare plăcere și entuziasm la cele mai bune cursuri în continuare. Obiectivul meu este să restaurez o ocluzie extrem de funcțională și stabilă, cu aspect estetic frumos și armonios.

Dr. Andreea Mureșan
Dr. Andreea MureșanMedic dentist
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară Victor Babeș Timișoara, promoția 2014. De atunci continui să particip la cursuri de specialitate pentru a aduce un plus cunoștințelelor mele teoretice și practice.

Într-o ambianță plăcută, având la dispoziție aparatură și materiale de calitate, stau la dispoziția pacienților pentru a realiza tratamente stomatologice de calitate.

Un rege înțelept spunea “Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui…”.
Pentru un plus de farmec vă invit să zâmbim sănătos!

As. Estera Vlad
As. Estera VladAsistent medical
Vreau ca tratamentele să se realizeze în maniere bazate pe empatie, răbdare și politețe, pentru o experiență dentară plăcută.
Îmi place ce fac, pentru că îmi place să ajut oamenii.
Alături de Dr. Moisa mă asigur că tratamentele se realizează în maniere bazate pe empatie, răbdare și politețe, astfel încăt pacienții cu care venim în contact să beneficieze de o experiență dentară într-un mod plăcut.

Recomand din inimă pe dr Olguta Moisa, o persoană minunată, datorită căreia nu îmi mai este frică deloc să merg la dentist! Are o dăruire extraordinară față de pacienți, este răbdătoare și profesionistă în tot ce face. Cabinetul este super draguț, iar prețurile sunt foarte bune! Nota 10!

Lidia Milașcon

Chiar dacă cabinetul stomatologic, în general, nu este un loc în care se merge cu plăcere acesta este excepția de la regulă. Recomand tuturor, mai ales celor cu frică de dentiști, frica se vindeca înainte de a se termina prima ședință.

Daniel Bucea

Dacă vrei sa scapi de frica mersului la dentist aici e locul potrivit! Recomand cu încredere! Cea mai bună, fără îndoială și cea mai amabilă!

Silvana Văduva

Cabinetul în sine este foarte primitor, frumos amenajat și modern, cum intri pe ușă dispare orice frică legată de cabinetul stomatologic.

Andreea Marincov

Ești gata
să zâmbești?

Fă o programare!