Politica de confidențialitate

CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela nu va vinde, distribui sau divulga informatii despre vizitatorii sai, fara acordul prealabil al acestora si nici nu va utiliza imaginile, fotografiile sau video-urile utilizatorilor, fara acordul prealabil al acestora.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator catre CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela, vor ramane in proprietatea CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.
CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor introduse in cadrul formularului pus la dispozitie de catre CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela, mai precis a numelui, a prenumelui, e-mail-ul, numarul de telefon, precum si celelalte detalii în legătură cu mesajul transmis pe site, în conformitate cu Politica de confidențialitate si cu Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile furnizate si transmise pe site rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de acord să ne informați în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea datelor dumneavoastră este în pericol.

Acest site este operat de CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, persoana juridica romana, având sediul social în Timisoara, str. Pomiculturii, nr. 51, jud. Timis – ROMANIA, înregistrată la Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Timis sub C.I.F. 40816521 (denumită în continuare ” CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela “), număr de telefon +4 0743 408 867 și adresă de e-mail doctor.moisa.olguta@gmail.com

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, cu modificările si completările ulterioare, CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela are obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați.

Prezentul document, Politica de confidențialitate, este parte a “Termenilor și Conditiilor generali” .
Vă rugăm să accesați și secțiunea “Termeni și condiții generali” care se aplică de asemenea vizitei și a acțiunilor pe care le realizați dumneavoastră pe Site.
Accesând și navigând pe acest Site, acceptați, de facto, “Termeni și condiții generali” . În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta politică de confidențialitate și cu Termeni și condiții generali”, vă rugăm să părăsiți acest Site web.

CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela colecteaza numai datele necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, in acest sens va rugam sa regasiti mai jos tipurile de date pe care le colectam:

Informații care dumneavoastra le oferiți:

Noi primim și stocam orice informații pe care le introduceți pe site-ul nostru sau ni le furnizati în orice alt mod. Puteți opta să nu ne furnizeti anumite informații, dar atunci s-ar putea să nu profitati pe deplin de toate serviciile noastre. Noi folosim informațiile pe care le furnizați în acest scop ca pentru personalizarea serviciilor, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu dumneavoastra.
Informatiile solicitate prin formularele puse la dispozitie de CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon.

Informații automate:

Noi primim și stocam anumite tipuri de informații ori de câte ori interacționati cu noi.
De exemplu, la fel ca multe site-uri web, folosim “cookies” și obținem anumite tipuri de informații atunci când browser-ul Web accesează site-ul.
Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă, etc), atunci când utilizatorul accesează un anumit site web.

Cookie-urile asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și site-ul si este folosit de catre CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela pentru a oferi utilizatorilor sai o experienta mai personala pe site.

De asemenea, cookie-urile sunt fi utilizate pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator pe o anumită pagină web, astfel încât acesta să își poată relua ușor respectivele activități la o accesare ulterioară a site-ului. Cookie-urile spun serverului ce pagini trebuie să arate utilizatorului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să își amintească acest lucru sau să navigheze întregul site de la început. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte” care îi spun utilizatorului exact unde a rămas în cadrul unui site web.

De asemenea, cookie-urile ofera posibilitatea de a monitoriza activitățile online ale utilizatorilor și de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de marketing, astfel incat CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela sa identifice care sunt informatiile si serviciile agreate de utilizatori.
CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela nu vinde altora informatiile despre utilizatorii nostri.

Noi împărtășim informațiile despre clienți numai in conformitate cu Politica de confidentialitate si cu “Termenii si Conditiile”, avand in prealabil si acordul utilizatorilor nostri.

CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este dotat şi care este furnizat de firme terţe producătoare de programe de calculator. Deşi CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela a luat măsuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorectă sau necorespunzătoare şi accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absolută a datelor transferate pe internet.

Masurile aplicate de CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela cu privire la securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal respecta dispozitiile legale si sunt urmatoarele:

  • Colaboratorii societatilor care alcatuiesc denumirea de brand CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela vor fi in mod special desemnati si autorizati pentru operaţiile de colectare şi introducere de date cu caracter personal într-un sistem informaţional.
  • Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de către utilizatori autorizaţi desemnaţi in mod special.
  • In cadrul cursurilor de pregătire a utilizatorilor operatorul face informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, la cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, precum şi cu privire la riscurile pe care le comportă prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal sunt instruiţi de către operator asupra confidenţialităţii. Utilizatorii sunt obligaţi să îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de muncă.
  • Orice date cu caracter personal tiparite pe format fizic, vor fi stocate si arhivate intr-o incapere inchisa cu cheie cu acces restrictionat.
    CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela ia toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu şi, atunci şi dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Modificări ale politicii de confidențialitate

CMMD Dr. Moisa Olguța Mihaiela își rezerva dreptul de a revizui și de a actualiza aceasta Politica de confidențialitate, în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Politicii de confidențialitate, atunci când accesați Site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.