Articole de interes

Te ținem informat

tratamente,sănătate dentară,articole

Extracția chirurgicală a molarului de minte inclus

Fiecare caz, în ce privește molarul de minte inclus/semiinclus, este diferit, iar complexitatea procedurii depinde de gradul de dezvoltare al molarului, raportul său în os, cu dinții vechi și cu elementele anatomice din vecinătate și de eventualele probleme cauzate la nivelul cavității bucale.

tratamente,sănătate dentară,articole

Molarii de minte. Durere și probleme de erupție

Molarii de minte sunt cei mai posteriori, cei mai în spate dinți de pe arcada dentară. Sunt ultimii dinți care erup, și acest lucru se întâmplă la maturitate, între 17-25 de ani, sau alteori chiar mai târziu.

tratamente,sănătate dentară,articole

Coroane metalo-ceramice vs Coroane ceramice pe suport de zirconiu

Cu toții știm că, în unele situații, când avem o distrucție mai mare a coroanei unui dinte afectat de carie sau care este fracturat, sau prin înlocuirea unei obturații mai vechi, singura soluție de reconstituire a acestuia este prin coroană protetică.

tratamente,sănătate dentară,articole

De ce să aleg coroanele de zirconiu?

O coroană dentară este o reconstrucție dintr-un material prestabilit (zirconiu, ceramică, compozit), care acoperă un dinte pentru a-i reda acestuia forma și dimensiunea normală.

albirea dentara

Albirea dentară

Albirea dinților în cabinet este o procedură non-invasivă, efectuată sub supravegherea unui medic dentist, și nu afectează smalțul.

Descriere generală Ortodonție

Descriere generală Ortodonție

Majoritatea copiilor din ziua de astăzi prezintă înghesuiri dentare, iar arcadele lor nu se dezvoltă în mod corect.